Hoe werkt het?

Stap 1: Ontwerp uw object
Bij ons kunt u zowel laten graveren als laten snijden. Voor een uitgebreidere ontwerphandleiding kunt u terecht op deze (link) pagina. Heeft u vragen over uw object of komt u er niet helemaal uit? Middels de contactpagina kunt u contact met ons opnemen, waarna wij u graag verder helpen.

Stap 2: Upload uw ontwerp
Op de bestelpagina kunt u uw ontwerp uploaden en het bestelformulier invullen. Hier krijgt u ook de mogelijkheid een materiaalsoort en materiaaldikte te kiezen. Als u op bestellen drukt wordt de bestelling bij ons geplaatst.

Stap 3: Controle
U ontvangt altijd van ons een bevestiging met een offerte en bestandscontrole. Zodra u akkoord gaat gaan wij over tot produceren.

Wij controleren of uw ontwerp goed te snijden/graveren valt en maken zo nodig kleine aanpassingen ten behoeve van een goed eindresultaat. Indien uw ontwerp niet goed te produceren valt communiceren wij per mail de aanpassingen en mogelijkheden om uw ontwerp goed te kunnen produceren.

Stap 4: Levering
Wanneer uw ontwerp door ons is gesneden wordt dit zorgvuldig verpakt en naar u opgestuurd. U ontvangt hiervan een bevestiging.